Mai multe poze

Cristalinas Kit complet Lumânare creativă 5*35 gr

In stoc

Pret normal: 38,00 RON

Special Price 33,00 RON

Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Ceară vegetală cu aromă.
Crează-ţi propria lumânare într-un mod ușor!
Personalizează-ți lumânarea. Crează forme unice prin amestecarea celor 5 culori diferite în funcție de preferințele tale.
5 culori 5 arome:
• Albastru – briza marină
• Portocaliu – portocale şi mango
• Violet – fructe de pădure
• Verde – smochine
• Galben – vanilie şi lămâie Conţine: 1 pahar, 1 fitil, 5 pungi cu ceară aromată * 75 grame
Instrucțiuni: 1. Așezați fitilul în interiorul sticlei. 2. Turnați conținutul în straturi de culori. Înclinați paharul în timp ce turnați ceara pentru a obține forme neregulate.

Detalii

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu ingera. Nu lăsați lumânarea nesupravegheată. Așezați lumanarea pe o suprafață plană, rezistentă la căldură. Nu utilizați atunci când este mai puțin de 5 mm în sticlă. Se recomandă să nu țineți aprinsă lumânarea mai mult de 5 ore aprinsă. A se evita aruncarea în mediul înconjurător. În caz de accident cereţi sfatul medicului sau farmacistului.
Bucură-te de o atmosfera unică!
Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromaterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cristalinas Kit complet Lumânare creativă 5*35 gr