Mai multe poze

Odorizant 0% alcool „Absoarbe mirosurile” – Parfum curat 30 ml

In stoc

30,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

O senzație placută de prospețime şi puritate care ne inundă starea de spirit şi consolidează claritatea gândurilor noastre.
- Parfum concentrat
- Difuzare naturală
- Formula cu 0% alcool
- special pentru animale
Durează peste 4 săptămâni (testat la o temperatură constantă de 22 °C).

Detalii

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul. Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromoterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.
Fabricat in Spania.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Odorizant 0% alcool „Absoarbe mirosurile” – Parfum curat 30 ml