Mai multe poze

Cristalinas Odorizant 0% alcool - aromă Sărbători 30 ml

In stoc

30 zile
●●●●○
30,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Acasă, un amestec de arome care evocă amintiri plăcute și trezesc spiritul de Crăciun.
O senzație de prospețime va întări claritatea gândurilor noastre.
Durează peste 4 săptămani (testat la o temperatură constantă de 22 °C).
– Formula 0% alcool
– Difuzare naturală
– Parfum concentrat.
Piramida olfactivă:
- Vârf – verde, pin, chiparos
- Mijloc – scorțișoară, cuișoare, dulce
- Bază – mosc, santal, cedru

Detalii

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap. De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede.
Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul.
Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice.
Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap. Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromoterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.
Instructiuni: Scoateti capacul. Introduceti toate trestiile vegetale si raspanditi-le in evantai. Asteptati cateva ore pentru a absorbi si dispersa aroma. Intoarceti betele atunci cand doriti o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mica in functie de numarul de trestii care intra in recipient. Datorita utilizarii unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observata prin compararea diferitelor sticle cu aceeasi aroma variatii usoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afecteaza durata si intensitatea aromei, care va fi intotdeauna aceiasi.
Recomandări pentru utilizare:
Pentru spaţii mici (max 10 mp) 18 ml
Pentru spaţii medii (10 – 30 mp) 45 ml şi 90 ml
Pentru spaţii mari ( peste 30 mp) 180 ml

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cristalinas Odorizant 0% alcool - aromă Sărbători 30 ml