Mai multe poze

Cristalinas Odorizant dulap - parfum curat (claritate)

In stoc

60 zile
●●●○○
30,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Set tricou cu umeraş şi ceramică naturală cu 9 ml de esență parfumată.
Durează peste 2 luni (testat la o temperatură constantă de 22°C).
Un sentiment de prospețime ce consolidează claritatea gandurilor noastre. Subliniază şi protejează in timp senzația de curat a hainelor si dulapului.
Parfumează-ți hainele din dulap timp de 2 luni cu oricare din cele 4 parfumuri pe care le oferim.

Detalii

Cristalinas se bazează la crearea aromelor pe conceptul de " aromoterapie ", de aceea foloseşte parfumuri concentrate de calitate superioară, conținând uleiuri esențiale naturale care constituie "sufletul " din plante, flori și fructe, partea lor mai luminoasă și energică crează medii care oferă bunăstarea și influența pozitivă asupra dispoziţiei noastre.
De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul. Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice.
Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.

Additional

Producator Cristalinas

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cristalinas Odorizant dulap - parfum curat (claritate)