Mai multe poze

Cristalinas Odorizant maşină 0% alcool - Măr verde 6 ml

In stoc

60 zile
●●●○○
21,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Aroma sa va crea un mediu sănătos care dă naștere unei senzații plăcute de bună dispoziție.
O senzație plăcută de prospețime și puritate.
- Absoarbe mirosurile
- Sistem antipicurare
- Parfum concentrat
- Difuzare naturală
- Formulă cu 0% alcool
Durează peste 2 luni.
* Durata odorizantelor este testată la o temperatură constantă de 22 °C şi 40 – 45% umiditate.

Piramida olfactivă:
Vârf – pepene galben, ananas, frunze verzi
Mijloc – măr verde, piersică
Bază – trifoi.

Detalii

Odorizantul se bazeaza pe utilizarea unui dop de lemn ca element pentru aroma. Lemnul permite mirosului sa se detaseze si sa fie perceput.
Odorizantul auto a fost dezvoltat pe baza unei formule de 0% alcool. De aceea sunt parfumuri de calitate la costuri mai mari.
Procentul de parfum este mai concentrat, in esenta, la toate aromele de 80%.
Formula odorizant auto absoarbe mirosurile. Producatorul foloseste tehnologia moleculara mai avansata, incorporata in produs astfel incat elimina mirosul de neutralizare. Atunci cand exista miros urat, acest lucru se datoreaza prezentei unor substante, cum ar fi fum, hidrogen sulfurat, amoniac s.a.m.d.. Tehnologia moleculara permite eliminarea si neutralizarea acestor substante, in mediul inconjurator ramanand doar molecule de parfum.
Prezinta un sistem anti-picurare astfel incat sa nu se faca exces de lichid si reduce scaparea involuntara de lichid in timpul condusului.
Toate odorizantele auto sunt colorate. Pentru a se asigura stabilitatea culorilor la lumina, toate parfumurile incorporeaza un ecran solar, astfel, nu este posibila pierderea culorii la contactul direct cu lumina solara.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.

Instrucțiuni:
1. Deșurubați și îndepărtați capacul. Înșurubați până la sfârșit și atârnaţi de oglinda. Ȋntoarceţi flaconul nu mai mult de 5 secunde.
2. Fixați clema din plastic pe capacul din lemn până când se fixează, înșurubați capacul de lemn în sticlă până la capăt. Rotiți recipientul 180 ͦ timp de 3 secunde pentru o intensitate mai mare și readuceți-l la poziția inițială.

Additional

Producator Cristalinas

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cristalinas Odorizant maşină 0% alcool - Măr verde 6 ml