Mai multe poze

Laboratorio SyS Mască faţă peeling cărbune negru 10 ml

In stoc

9,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Curățare profundă. Minimizează aspectul porilor.
Masca peeling cu cărbune negru Laboratorio SyS extrage ușor impuritățile și celulele moarte ale pielii, în timp ce pulberea de carbon absoarbe toxinele și îndepărtează profund imperfecţiunile porilor. Masca de etanșare permite ingredientelor emoliente să intre profund în pori pentru a curăţa și pentru a crește luminozitatea pielii.
Cum se utilizează:
1. Curățați complet fața.
2. Deschideți recipientul și aplicați masca într-un strat subțire și uniform.
3. Lăsați timp de aproximativ 15 minute până când se usucă complet, apoi îndepărtați lent (nu trageți repede) masca, începând din partea inferioară a feței.
4. Clătiți cu apă pentru a îndepărta rezidurile.

Detalii

Măștile faciale SyS sunt fabricate cu produse naturale și uleiuri presate la rece care păstrează toate proprietățile plantelor. Combinația ingredientelor active ale fiecărei măști oferă beneficii, îngrijind și curățând pielea feței.
Caracteristici:
1. Utilizare feminină.
2. Utilizare zilnică.
3. Toate tipurile de piele.
4. Miros caracteristic.
Precauții: Evitați utilizarea peste imperfecțiuni, cosuri, piele iritată sau arsă de soare. Opriți utilizarea și consultați medicul dacă pielea devine roșie, inflamată sau iritată în timpul utilizării. A se evita contactul cu ochii.. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă. Numai pentru uz extern. Păstrați departe de copii.
Fabricat în Korea.

Additional

Producator Laboratorio SyS

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Laboratorio SyS Mască faţă peeling cărbune negru 10 ml