Mai multe poze

Odorizant 0% alcool Chic&Love - Rock Vanilla Cream 40 ml

In stoc

60 zile
30,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

O aromă dulce și irezistibilă care creează o atmosferă caldă și relaxată.
Această aromă are o ieșire proaspătă și picantă. Apoi, menține un corp fructat de piersică și nucă de cocos și descoperă un fundal moale și zaharat.
• Formulă 0% alcool
• Difuzare naturală
• Parfum concentrat
Durează peste 8 săptămâni.
* Durata odorizantelor este testată la o temperatură constantă de 22 °C şi 40 – 45% umiditate.
Conține: recipient din sticlă, 5 bețe de ratan, 40 ml parfum.

Detalii

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul. Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromoterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.
Instructiuni: Scoateti capacul Introduceti toate trestiile vegetale si raspanditi-le in evantai. Asteptati cateva ore pentru a absorbi si dispersa aroma. Intoarceti betele atunci cand doriti o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mica in functie de numarul de trestii care intra in recipient. Datorita utilizarii unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observata prin compararea diferitelor sticle cu aceeasi aroma variatii usoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afecteaza durata si intensitatea aromei, care va fi intotdeauna aceiasi.
Fabricat in Spania.

Additional

Producator Cristalinas

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Odorizant 0% alcool Chic&Love - Rock Vanilla Cream 40 ml