Mai multe poze

Odorizant 0% alcool Feel Good - Lovely Moras 40 ml

In stoc

60 zile
30,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

O aromă caldă și dulce care reușește să invadeze simțurile cu esențe sălbatice. Ne ajută să creăm un mediu în care ne simțim confortabil și în siguranță.
• Formulă 0% alcool
• Difuzare naturală
• Parfum concentrat
Durează peste 8 săptămâni.
* Durata odorizantelor este testată la o temperatură constantă de 22 °C şi 40 – 45% umiditate.
Piramida olfactivă:
Vârf – note sălbatice și ușor dulci
Mijloc – lemnoasă și mușchi
Bază – prăjit, ambră.

Detalii

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul. Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromoterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.
Instructiuni: Scoateti capacul Introduceti toate trestiile vegetale si raspanditi-le in evantai. Asteptati cateva ore pentru a absorbi si dispersa aroma. Intoarceti betele atunci cand doriti o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mica in functie de numarul de trestii care intra in recipient. Datorita utilizarii unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observata prin compararea diferitelor sticle cu aceeasi aroma variatii usoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afecteaza durata si intensitatea aromei, care va fi intotdeauna aceiasi.
Fabricat in Spania.

Additional

Producator Cristalinas

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Odorizant 0% alcool Feel Good - Lovely Moras 40 ml