Mai multe poze

AHIRE Difuzor cameră cu bețe - Scorțisoară și portocale 90 ml

In stoc

46,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Noul difuzor Ahire Scorţişoară-portocale reunește notele citrice de portocale cu mirodeniile de scorțișoară pentru a forma un parfum clasic cu un aer reînnoit, datorită acestei colecții care aduce vitalitate și prospeţime în casă.
Piramida olfactivă:
Vârf: citric, picant, floral
Mijloc: citric, picant, lemnos.
Bază: lemnos, moscat și floral.
Descoperă sticla și pune beţele în interior. Beţele vor absorbi parfumul și în câteva ore un miros frumos şi de durată vă inundă casa pentru câteva săptămâni.
Puteţi regla intensitatea aromei introducând mai multe sau mai puține beţe de ratan în interiorul sticlei.
Dacă doriți, puteți întoarce beţele la fiecare 3 sau 4 zile pentru a obține un efect mai intens.Scufundaţi tijele în sticlă și așteptați pentru a se difuza aroma. Pentru a intensifica aroma rotiţi beţele.

Detalii

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu înghiţiţi. Poate provoca o reacție alergică a pielii. Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. A se evita aruncarea în mediul înconjurător. Aruncați conținutul /recipientul în containerul pentru deșeuri adecvat. Ȋn cazul contactului cu pielea – se spală cu apă din abundență și săpun. Dacă apar iritații sau erupții cutanate consultați medicul sau farmacistul.

Additional

Producator Laboratorio SyS

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: AHIRE Difuzor cameră cu bețe - Scorțisoară și portocale 90 ml