Mai multe poze

Odorizant cameră 0% alcool Vanilie Cream - stimulare 18 ml

In stoc

30 zile
●●●●●
17,00 RON
Sau

Vizualizare de ansamblu rapida

Foarte aromată, vanilia ne stimulează pozitiv în situaţii de criză şi stres.
Vanilia este originară din Mexic, o țară care a avut monopolul acestui fruct prețios până în secolul al XIX-lea. Și aztecii au folosit acest condiment nobil numit " floare neagră " pentru aromatizarea ciocolatei rafinate.
• Formulă 0% alcool
• Difuzare naturală
• Parfum concentrat
Odorizantul cameră 180 ml - durează peste 4 luni
Odorizantul cameră 90 ml - durează peste 3 luni
Odorizantul cameră 18 ml - durează peste 30 zile
* Durata odorizantelor este testată la o temperatură constantă de 22 °C şi 40 – 45% umiditate.

Detalii

Odorizantele Cristalinas nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
De asemeni aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu conţin alcool pentru a nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constantă şi nu se modifică, din prima zi până la ultima miros întotdeauna la fel. Dacă ar fi avul alcool şi-ar fi pierdut mirosul. Beneficiile cu alcool 0% sunt evidente în performanţa produsului în ceea ce priveşte durabilitatea, aromatizarea şi parfumarea camerelor în care sunt utilizate.
Produsele Cristalinas sunt scutite de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depăşeşte 75% substanţe aromatice. Produsul este mult mai sănătos: nu irită ochii sau nasul, nu provoacă dureri de cap.
Cristalinas se bazeaza la crearea aromelor pe conceptul de „aromoterapie”, de aceea foloseste parfumuri concentrate de calitate superioara, continand uleiuri esentiale naturale care constituie „sufletul” din plante, flori si fructe, partea lor mai luminoasa si energica creaza medii care ofera bunastarea si influenta pozitiva asupra dispozitiei noastre.
Instructiuni: Scoateti capacul Introduceti toate trestiile vegetale si raspanditi-le in evantai. Asteptati cateva ore pentru a absorbi si dispersa aroma. Intoarceti betele atunci cand doriti o mai mare intensitate. Intensitatea mirosului va fi mai mare sau mai mica in functie de numarul de trestii care intra in recipient. Datorita utilizarii unui procent ridicat de componente naturale, poate fi observata prin compararea diferitelor sticle cu aceeasi aroma variatii usoare de culoare a acesteia, dar aceasta nu afecteaza durata si intensitatea aromei, care va fi intotdeauna aceiasi.
Recomandări pentru utilizare:
Pentru spaţii mici (max 10 mp) 18 ml
Pentru spaţii medii (10 – 30 mp) 40 ml şi 90 ml
Pentru spaţii mari ( peste 30 mp) 180 ml

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Odorizant cameră 0% alcool Vanilie Cream - stimulare 18 ml