Despre Noi

Ubani iti aduce cele mai imbietoare arome naturale, intr-o varietate de forme, de la odorizante de camera, pana la produse special create pentru ingrijirea pielii, produse pentru baie si aromaterapie.

Fiecare aroma are o personalitate anume, iar felul in care alegi sa-ti parfumezi corpul sau casa dezvaluie o parte din felul tau de a fi. De aceea, la noi gasesti o variatete de arome si produse, create pentru a se potrivi personalitatii fiecarui posesor.

Tu alegi aromele potrivite, noi alegem cele mai bune ingrediente.

La Ubani am selectionat cu grija produse cosmetice şi odorizante naturale, fără parabeni, fiindca si pentru noi ingredientele sunt esentiale atunci cand alegem un produs pe care il folosim.

Am ales colaborarea cu furnizori din Spania (SYS si Cristalinas) tocmai pentru ca folosesc ingrediente de cea mai buna calitate.

SYS Laboratory este producător de produse cosmeticeproduse pentru baie si arome naturale din 1991. Extinderea companiei s-a bazat pe calitatea produselor, asigurand permanent selectarea celor mai bune materii prime. Compania detine un laborator modern in care produsele sunt testate pentru a satisface nevoile unei piete din ce in ce mai exigente, cu scopul de a oferi produse de varf si a mentine totodata, echilibrul perfect intre pret si calitate.

Despre produsele selectionate

Produsele cosmetice pe care le gasesti la Ubani sunt create din ingrediente naturale pentru piele şi mediul înconjurător. Ele nu conţin ingrediente iritante sau nocive si nu contin parabeni.

De asemenea, produsele destinate casei sunt compuse din cele mai bune esenţe si creeaza in caminul tau un mediu placut parfumat.

De exemplu, odorizantele Cristalinas nu irita ochii sau nasul si nu provoaca dureri de cap. Mai mult, aceste produse sunt mult mai durabile deoarece nu contin alcool, deci nu se evapora repede. Intensitatea aromelor este constanta, parfumul ramane la fel de intens pana in ultima zi.

Produsele Cristalinas nu contin de hidrocarburi nocive pentru organism iar procentul de parfum depaseste 75% substante aromatice, ergo produsul este mult mai sanatos.

Forme si arome ale prospetimii Ubani

Puteți alege dintre: odorizante cameraodorizante dulap si odorizante auto.

Recomandari pentru utilizare:

  • Pentru spatii mici (max 10 mp) 18 ml
  • Pentru spatii medii (10 – 30 mp) 45 ml şi 90 ml
  • Pentru spatii mari ( peste 30 mp) 180 ml

Arome de varaportocala, floare de portocal, magnolie, orhidee, capsuni, fructe de padure, floare de cires

Arome de iarnavanilie, iasomie, trandafir, lemn de cedru, lavanda, Citronella

Structura unui parfum este impartita in trei etape de evaporare din punct de vedere al vitezei de evaporare, astfel parfumul se imparte in trei parti ce alcatuiesc piramida olfactiva:

  • Notele de varf: se simt la început, cand mirosim un parfum, dureaza cam 5 – 10 minute si ofera un prim impact.
  • Notele de mijloc: sunt notele care dureaza cateva ore si sunt reprezentate de buchete florale, note de mirodenii, ierburi aromatice etc.
  • Notele de baza: aceste note au proprietăţi fixatoare, fiind substante ce nu permit evaporarea imediata a miresmelor usoare. Multe dintre ele sunt neplacute la mirosirea initială, dar sunt cele care dau persistenta unui parfum.

Exploreaza gama noastra de produse parfumate şi alege-le pe cele care se potrivesc mai bine, atat preferintelor tale, cat şi stilului tau de viata.